+31 6 24922986 jeanine@yinschool.nl

Uitnodiging

 

Training van bekkenkr8 naar bekkenz8! 

Ha dames,

Wat heerlijk dat jullie met zoveel enthousiasme op onze tweedaagse training hebben gereageerd. We zijn er zelf een beetje beduusd van. De eerste training zo snel vol, en de tweede bijna. De derde staat gepland. Wauw!!

Dat er een behoefte is om meer vanuit het bekken te leven, om in je natuurlijke kracht te leven vanuit zachtheid, dat wisten we. Maar dat het animo zo groot was is gewoonweg ontroerend. Ja, dit is wat we willen en wij zijn niet de enigen!! 

In de tweedaagse gaan we met een groep (onbekende) vrouwen ‘zakken’ in ons lijf, in ons bekken. Wat dat dan precies is, of hoe dat moet en voelt, heeft geen vorm. Uiteraard is er een ‘programma’ en weten wij wat we jullie willen overbrengen. Maar wat er zich ontvouwt en hoe we bij die zachtheid komen is ook iets dat ontstaat.

Daarin hebben wij alle vertrouwen. We willen jullie ook uitnodigen om op die manier te komen. Kom in vertrouwen dat wat er gebeurt goed en veilig is. Laat je verwachtingen los. Laat je onzekerheid los over ‘al die andere vrouwen zijn vast veel verder’. Kom zoals je bent, vanuit die trigger die je voelde toen je voor het eerst hoorde over deze training. 

Belangrijk is ook dat we van tevoren met elkaar de afspraak maken; ‘wat in de tweedaagse besproken wordt, ervaren wordt of gedeeld, blijft ook in deze groep/ cirkel’. Dit vertrouwen dat je samen met andere vrouwen deelt, geeft al zoveel meer ruimte dan wanneer je daar niet van uit kan gaan. 

Tijdens de tweedaagse is het fijn om kleding aan te hebben die makkelijk zit. We zitten veel op de grond, dus houd daar rekening mee. Een lekkere schapenvacht, dekentje, dikke sokken zijn geen overbodige luxe. Er zijn yogamatjes, meditatiekussens en twee meditatiestoeltjes. Heb je dit zelf dan is het ook fijn om dat mee te nemen. Een opschrijfboekje, pen, flesje water is handig en vergeet niet; de potluck lunch. 

Voor de volledigheid nog een keer de datum en de tijd:

Dag 1 op zondag 27-9 september, dag 2 op zaterdag 31 oktober. We starten om 10u, de ruimte is open vanaf 9u30. We streven erna om te eindigen om 16u30. Dit laat zich natuurlijk nooit helemaal plannen dus het kan een beetje later worden.

Komende week krijg je via mij jeanine@yinschool.nl een factuur. Mocht je onverhoopt niet kunnen zetten we je deelname door naar een volgende training.

Wij kijken er ontzettend naar uit en hebben er zin in. 

 

Warme groet, Jeanine en Mirjam

aanbod
bekkenkracht

Ja, ik wil graag meedoen!

Wil je je opgeven voor een training, sessie of les?
Laat hieronder je contactgegevens achter en ik neem contact met je op:

Ik doe graag mee aan:

11 + 10 =

jeanine koning

Mijn naam is Jeanine Koning. Ik ben al meer dan 20 jaar osteopaat. In mijn osteopathie-praktijk werk ik voornamelijk met vrouwen met vrouwenklachten. 
Lees verder