+31 6 24922986 jeanine@yinschool.nl

Yinyoga (groepslessen)

 

Yinyoga is een rustige vorm van yoga waarin de posities langer worden volgehouden. Je gebruikt je lichaam niet om in de houding te komen, je gebruikt de houding om je lichaam te kunnen voelen. Yin is the way you move in.

Bindweefsel en gewrichten

De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. De houdingen rekken dieperliggende spieren en creëren ruimte in het bekkengebied waardoor je op een diep niveau kunt ontspannen.

Fysieke klachten oplossen

Yinyoga is heel geschikt bij fysieke klachten en wanneer je een zittend beroep hebt. Het is een meditatieve vorm van yoga. Mijn yinlessen zijn down-to-earth en ik gebruik altijd je lijf als uitgangspunt. Ervaren, benoemen en loslaten zijn kenmerken die steeds opnieuw de aandacht krijgen.

Groepsles yinyoga in Harlingen

Deze groepslessen vinden plaats op woensdagavond bij Studio Hoog & Droog in Harlingen. Op dit moment zijn de groepen vol. Heb je zelf een groep(je) enthousiaste yogi’s dan kunnen we altijd een losse les of een korte serie lessen plannen in overleg. Informeer naar de mogelijkheden en de kosten.

Kosten groepsles

De kosten van een groepsles, ongeveer 75 min, bedragen EUR 12,50 p.p. Voor privé lessen wordt afhankelijk van de locatie en het aantal deelnemers EUR 75,- tot EUR 100,- in rekening gebracht.

houding yoga

Ja, ik wil graag meedoen!

Wil je je opgeven voor een training, sessie of les?
Laat hieronder je contactgegevens achter en ik neem contact met je op:

Ik doe graag mee aan:

15 + 6 =

jeanine koning

Mijn naam is Jeanine Koning. Ik ben al meer dan 20 jaar osteopaat. In mijn osteopathie-praktijk werk ik voornamelijk met vrouwen met vrouwenklachten. 
Lees verder

Yin is the way to move in!