+31 6 24922986 jeanine@yinschool.nl

Yintherapie (individuele yinyogalessen)

 

Yintherapie is zeer geschikt voor mensen met rug- en/of bekkenklachten. In de yinsessie gaan we samen op zoek naar de blokkades aanwezig in jouw lijf.

Hoe werkt het?

Met houdingen die passend zijn bij jouw specifieke probleem proberen we ontspanning, beweging en flow terug te herwinnen in het lichaam. Deze vorm van Yintherapie is heel geschikt voor mensen die zelf graag handvatten willen, eigenlijk is dit een vorm van ‘Selfhealing’. Dit zou goed passen wanneer je behandeling bij een osteopaat of andere therapeut afgerond is en je wilt zelf iets doen om klachten te voorkomen of om het resultaat te behouden.

Alles wat je meemaakt in je leven slaat zich op in je bindweefsel.

Wanneer je begint met yinyoga kan het zijn dat alle opgeslagen ervaring in beweging komt. Dit kan soms overweldigend zijn, omdat er veel meer aangeraakt wordt dan alleen je fysieke lichaam. Vaak kun je dan op mentaal en emotioneel vlak kun ook wat ondersteuning gebruiken. Daarvoor is Yintherapie heel geschikt. Een sessie Yintherapie begint altijd met een gesprek en dan bepalen we samen welke yin houdingen we voor welk doel  in de sessie gaan gebruiken. Het kan zijn dat ik je tijdens deze posities met mijn handen help om de houding te verdiepen. Dat wordt ook wel assisted yin genoemd.

 

Deze vorm van yinyoga is ook heel geschikt om je eigen yoga practice te verdiepen.

 

Locatie

In overleg met jou plannen we een sessie Yintherapie op een locatie in Harlingen of Leeuwarden. Een sessie Yintherapie kan ook heel goed via een online service als Zoom of Skype.

Kosten

Voor een Yintherapie sessie, ongeveer 75 min, wordt EUR 100,- in rekening gebracht. Wil je meerdere lessen of een serie volgen, informeer dan naar de mogelijkheden.

yogi

Ja, ik wil graag meedoen!

Wil je je opgeven voor een training, sessie of les?
Laat hieronder je contactgegevens achter en ik neem contact met je op:

Ik doe graag mee aan:

9 + 11 =

jeanine koning

Mijn naam is Jeanine Koning. Ik ben al meer dan 20 jaar osteopaat. In mijn osteopathie-praktijk werk ik voornamelijk met vrouwen met vrouwenklachten. 
Lees verder

Listen to your body

it is smarter than you