+31 6 24922986 jeanine@yinschool.nl

Funky Flowy Feminine Coaching

Jouw lichaam is de sleutel naar een diepere verbinding met jouw vrouwelijk energie. The body knows!

Door met je volledige aandacht aanwezig te zijn in jouw lichaam ga je meer ontspanning en pleasure ervaren. Je leert hier emoties te voelen op een gezonde manier. Je geeft je energie niet weg, maar je ervaart de kracht van je gefocuste aandacht. Funky omdat het gaat over jou passie en passievol leven, flowy omdat jij degene bent die die energie in beweging kan brengen en feminine omdat je de energie kunt aannemen van een open, ontvankelijke, magnetiserende vrouw die minder doet en veel meer aantrekt.

Hoe gaan we dit doen?

Door middel van uitleg over hoe je lichaam anatomisch functioneert. Ik leer jou wat het effect is van stress op de vitaliteit in jouw lichaam en hoe je dat kunt resetten. Het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke energie laat ik je ervaren. Ik leer jou hoe je meer contact kunt maken met de verschillende onderdelen in jouw lichaam en hoe je door middel van oefeningen, meditatie, ademhaling en aanraking door jezelf je je energie in beweging krijgt. Deze vorm van coaching is maatwerk. Ik werk heel gericht met jou vraag. Mijn aanpak is dus zeker niet ‘one-size-fits-all’ maar ik kijk naar wat er precies voor jou nodig is!

Wanneer is FFFC geschikt voor mij? 

Funky Flowy Feminine Coaching is geschikt voor jou wanneer je behandeling bij de osteopaat of een andere therapeut is afgerond. Wanneer je het gevoel hebt dat je meer inzicht zou willen hebben in hoe klachten ontstaan, hoe je lichaam functioneert en hoe je zelf tools aangereikt krijgt om je lichaam in optimale conditie te houden. Zonder hard werken en fanatieke training maar door middel van aandacht brengen daar waar het nodig is.

Deze vorm van coaching is ook heel geschikt voor vrouwen die pijn bij het vrijen of ander ongemak ervaren in hun seksualiteit. Door middel van eenvoudige oefeningen en zelfmassage (eventueel door je partner) zijn fysieke ongemakken heel goed te beïnvloeden. Uit ervaring weet ik dat hier best veel vraag naar is, maar dat deze vorm van behandeling intiem is en het liefst gedaan wordt op een eigen veilige plek. Ik leer je hoe je dit kunt doen en op je eigen moment en op je eigen tempo kun je dit zelf oefenen.

Locatie

Deze coaching kan plaatsvinden op locatie, maar de ervaring leert dat coaching via Zoom ook heel goed werkt.

Kosten

De kosten voor 1 losse FFFC sessie, ongeveer 75 minuten, bedragen EUR 139,- In overleg kunnen we een serie plannen en daar een vaste prijs voor afspreken. Informeer naar de mogelijkheden.

your inner nature

Ja, ik wil graag meedoen!

Wil je je opgeven voor een training, sessie of les?
Laat hieronder je contactgegevens achter en ik neem contact met je op:

Ik doe graag mee aan:

1 + 6 =

jeanine koning

Mijn naam is Jeanine Koning. Ik ben al meer dan 20 jaar osteopaat. In mijn osteopathie-praktijk werk ik voornamelijk met vrouwen met vrouwenklachten. 
Lees verder

LOVE YOUR BODY

AND YOUR BODY WILL LOVE YOU!