+31 6 24922986 jeanine@yinschool.nl

Training van Bekkenkracht naar Bekkenzacht

vrouw bekken

Een tweedaagse training waarbij je in een groep vrouwen, je sisters als je ze zo wilt noemen, op zoek gaat naar een diepere verbinding met je feminine flow. We starten met een stukje educatie: anatomie. Wat is nu precies je bekken, waar vind je specifieke organen. Daarna is er ruimte voor meer lichaamsgerichte oefening als yinyoga, dans en ademwerk. We integreren meer en meer energetische oefeningen, voelend waarnemen, zodat je na de training volledig thuis bent in je bekken en je vanuit je kracht je bekken zacht en open kunt ervaren.

 Locatie: Yogastudio Leeuwarden

Yinyoga individueel

yogi

Yintherapie (individuele yinyogalessen)

Yintherapie is zeer geschikt voor mensen met rug- en/of bekkenklachten. In de yinsessie gaan we samen op zoek naar de blokkades aanwezig in jouw lijf. Met houdingen die passend zijn bij jouw specifieke probleem proberen we ontspanning, beweging en flow terug te herwinnen in het lichaam. Deze vorm van Yintherapie is heel geschikt voor mensen die zelf graag handvatten willen, eigenlijk is dit een vorm van ‘Selfhealing’. Dit zou goed passen wanneer je behandeling bij een osteopaat of andere therapeut afgerond is en je wilt zelf iets doen om klachten te voorkomen of om het resultaat te behouden.

Mogelijkheden op maandag of vrijdag, op afspraak.

Locatie: online

Yinyoga groepsles

houding yoga

Yinyoga in een groep

Yinyoga is een rustige vorm van yoga waarin de posities langer worden volgehouden. Je gebruikt je lichaam niet om in de houding te komen, je gebruikt de houding om je lichaam te kunnen voelen. Yin is the way you move in. De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. De houdingen rekken dieperliggende spieren en creëren ruimte in het bekkengebied waardoor je op een diep niveau kunt ontspannen.

Deze groep is momenteel VOL!

Locatie: Studio Hoog en Droog, Harlingen

Funky Flowy Feminine Coaching

your inner nature

Funky Flowy Feminine Coaching

 Jouw lichaam is de sleutel naar een diepere verbinding met jouw vrouwelijk energie. The body knows! Door met je volledige aandacht aanwezig te zijn in jouw lichaam ga je meer ontspanning en pleasure ervaren. Je leert hier emoties te voelen op een gezonde manier. Je geeft je energie niet weg, maar je ervaart de kracht van je gefocuste aandacht. Funky omdat het gaat over jou passie en passievol leven, flowy omdat jij degene bent die die energie in beweging kan brengen en feminine omdat je de energie kunt aannemen van een open, ontvankelijke, magnetiserende vrouw die minder doet en veel meer aantrekt.

Ja, ik wil graag meedoen!

Wil je je opgeven voor een training, sessie of les?
Laat hieronder je contactgegevens achter en ik neem contact met je op:

Ik doe graag mee aan:

5 + 14 =

jeanine koning

Mijn naam is Jeanine Koning. Ik ben al meer dan 20 jaar osteopaat. In mijn osteopathie-praktijk werk ik voornamelijk met vrouwen met vrouwenklachten. 
Lees verder

LOVE YOUR BODY

AND YOUR BODY WILL LOVE YOU!